Vippe extentions

Smukke vipper der syner af mere helt uden mascara


Se billeder nederst på siden

HVAD ER EYELASH EXTENSIONS?

Eyelash Extensions er små syntetiske vipper lavet i nylon. De er som udgangspunkt sorte fra rod til spids og smukt buede. Så slut med mascara og vippebukker. Korrekt påsatte Eyelash Extensions vil føles som dine helt egne naturlige vipper og kan med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid.

Vi benytter de populære internationale mærke Jolash, til påsætning og After Care..

Du kan kontakte os hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil ekstra guides inden bookning.

Proceduren når du ankommer - VIGTIGT kom uden øjenmakeup og fjern kontaktlinser:

* Først udvælges extensions typen, (du guides). Det eneste du skal booke hjemmefra er om du ønsker Classic 1:1, Hydrid Lashes eller Volume Lashes

* Vi har forskellige extensions typer: Laser Lashes (opgradering af klassiske extensions) eller Flat/Super Flat lashes (ekstra lette & fleksible).

* Vi benytter forskellige kurver og længder (fra 5mm - 14mm), samt forskellige tykkelser i samme påsætning, for at matche og desgine det bedst mulige sæt til dine vipper og øjne.

* Eyelash extensions lime indeholder cyanoacrylater (bindemiddel) så extensionsne kan tilhæftes. Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt. Der kan udføres en allergitest hvis ønsket, det er dog aldrig en garanti at du ikke kan reagere eller udvikle allergi trods test.

* Du ligger på ryggen med lukkede øjne. Der resnses af og eyepatches isolerer dine nederste vipper. Man falder ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig.

Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.

* For at opnå den bedste holdbahed, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt lash cleanser/shampoo. De fleste har behov for en large opfyldning som er 60min. ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt, hvor lang tid der går imellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger, hos andre 4 uger.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. NB fjern aldrig selv dine extensions.

HUSK: Kom helt uden øjenmakeup, også inden opfyldning. Selvom dine vipper afrenses inden påsætning, vil der skulle bruges ekstra unødvendig tid på afrensning, og har derfor mindre tid til påsætning, hvis du ankommer med øjenmake up til din vippebehandling. Vi kan ikke lave behandlinger hvis du kommer med vandfast mascara. Fjernes mascaraen med olieindholdig makeup-fjerner, vil det nedsætte holdbarheden på dine extensions, da limen ikke kan binde til vipperne optimalt.

Hvis du har extensions på fra andet sted, anbefaler vi at du kommer til gratis konsultation inden du booker tid, så vi kan tjekke op på dem først, da det ikke altid er muligt at fylde op på andres arbejde.

GODT AT VIDE: Du kan sagtens gå i bad og gøre dine vipper våde efter påsætning eller Lash Lift. Sålænge behandlingerne er udført korrekt og med opdaterede produkter. Afrens dine vipper dagligt i en Lash foam, for bedre holdbarhed og sunde vipper, der frarådes dog brug af olieindholdig makeup fjernere, da det kan forringe bindeevnen i limen. Benyt ikke vippebukker, vat eller vandfast mascara på dine extensions. Dog kan du fint benytte andet makeup og mascara til brug på eyelash extensions.