Oxipods

GENEO OXYPODS KOMBINERER BANEBRYDENDE KONCEPTER INDEN FOR BIOLOGI, KEMI OG TEKNOLOGI I EN LILLE KAPSEL. DE AKTIVE INGREDIENSER OPBEVARES I SUSPENDERET TILSTAND, AKTIVERES KUN SOM REAKTION MED DEN UNIKKE GENEO PRIMER GEL.

Brug af OxyPod med Geneo-enheden og Primer Gel opnår 3 fordele, som Oxygeneo tilbyder: 

peeling, iltning og næring. Disse sikrer allerede umiddelbart synlige resultater, som derefter forbedres yderligere af Geneo Serum, en komplementær del af Geneo-behandlingssættet.


Denne serum er unikt formuleret til at fuldende de fordele, der opnås med OxyPod ved at give næring til huden via en synergistisk kombination af aktive ingredienser

TEKNOLOGI OG PRODUKTER

GENEO OXYPOD

Geneo-behandlingssæt tilbydes i 3 variationer: Geneo Balance Charcoal-ansigtsbehandling til oprensning og afbalancering af fedtet hud og forbedring af tekstur og udseende, Geneo Revive ansigt til røde alger til genoplivning af kedelig hud og reduktion af fine linjer, og Geneo Illuminate C-vitamin ansigtsbehandling forenende hudtone, forbedring af pigmentering og for hudforyngelse.
Oxygeneo-behandlingssættene giver fordelene ved hver ingrediens, nøje udvalgt til formuleringerne, som bambuskul, røde alger, C-vitamin, Aragan- og Jojoba-olier, vitaminer, antioxidanter og peptider samt den kombinerede effekt af ingredienserne i begge OxyPod og Serum, som sammen skaber og kraftig effekt, dedikeret til specifikke hudtyper og behov.

INDIKATIONER FOR BEHANDLING

GENEO BALANCE
CHARCOAL FACIAL ™

Geneo Balance Charcoal Ansigtsbehandling til fedtet hud renser og lindrer fedtet hud og forbedrer dens struktur og udseende. 

LÆS MERE

GENEO REVIVE
RED ALGAE FACIAL

Geneo Revive Red Algae Ansigtsbehandling for aldringstegn opdaterer kedelig hud, reducerer fine linjer og forbedrer den generelle hudtekstur og udseende 

LÆS MERE

GENEO BELYSER
C-VITAMIN ANSIGTSBEHANDLING

Geneo Illuminate C-vitamin Ansigtsbehandling til hudens lysning forener hudtonen, forbedrer pigmentering og forynger huden

LÆS MERE