spørgsmål og svar

Q SKAL MAN FORBEREDE FORBEREDE SIG IDEN BEHANDLINGEN?

A Der er ingen grund til at forberede sig til behandling?
Du bør dog undgå at blive solbrændt, få kemisk peeling eller fillers og botox umiddelbart før behandlingen. Du bør dog undgå at blive solbrændt, få kemisk peeling eller fillers og botox umiddelbart før behandlingen. 


HVAD ER BEHANDLINGSPROTOKOLLEN? 

Normalt, en serie af 4-6 behandlinger anbefales, men det er muligt at udføre flere behandlinger for øget forbedring af rynker eller i tilfælde af svær acne og ardannelse.

Behandlingerne er normalt fordelt med en 1 uges interval men kan også anvendes som et quickfix en enkelt gangQ HVOR LANG TID HOLDER RESULTATET EFTER ENDT KURFORLØB? 

A Resultaterne bør vare flere måneder. Men da kroppen fortsætter med at ældes, og aldringsprocessen ikke kan stoppes, anbefales det at gennemgå forebyggende behandlinger med 1-2 måneders mellemrum for at opretholde resultaterne. 


Q HVILKE DELE AF KROPPEN KAN BEHANDLES?

A Du kan behandle de fleste kropsområder. De eneste områder der ikke bør behandles med 


Q HVILKE KONTRAINDIKATIONER ER DER?

Som udgangspunkt er behandlingen for raske personer, da der findes nogle kontraindikationer som kan have negativ indflydelse på resultatet.

Vi behandler derfor ikke personer med flg. kontraindikationer:
* Graviditet
* Pacemaker
* Aktiv akne
* Åbne sår

Der findes relative kontraindikationer, hvor en erklæring fra egen læge kan give os grønt lys til at behandle dig:
* Graviditet (OBS! ingen rf)

Til sidst findes der også lokale relative kontraindikationer, der forhindrer os i at kunne behandle i de områder du er ramt:
* Herpes
* Tumor
* Eksem
* Sår, rifter og bylder
* Keloid