Sådan foregår skinbooster og mesoterapi

Sådan foregår en skinbooster og mesoterapi behandling behandling

Det giver tryghed på forhånd at vide, hvordan en behandling foregår her hos os. Vi gennemgår det til forundersøgelsen, men du kan også læse om det her.

Behandlingen

Der bliver taget et billede af dig inden den 1. behandling.

Du ligger / sidder på en briks i forbindelse med behandlingen. Huden desinficeres og med en meget tynd nål injiceres hyaluronsyreproduktet i små mængder i det område, du ønsker behandlet.

Produktet består af en gel med blød konsistens og flyder derfor let ind i huden og giver som regel et jævnt og naturligt­ udseende.

Mulige bivirkninger og komplikationer ved behandling med skinbooster eller mesoterapi

Selv om risikoen er meget lille, kan der opstå bivirkninger ved behandling. Se oversigt over mulige bivirkninger og komplikationer nedenfor.

Som ved andre injektionsbehandlinger kan der være lokal smerte, ømhed, let rødme, hævelse og blå mærker de første par dage.

Hos personer med mørk hud eller personer med viteligo kan der forekomme pigmentforandringer, som dog oftest svinder af sig selv i løbet af 3 - 6 måneder.

Der er set sjældne tilfælde af:

  • Lokale reaktioner med hævelse, fasthed ved injektionsstedet, rødme, ømhed og måske et bumselignende udslet (acne). Symptomerne opstår nogle dage eller uger efter indsprøjtningerne og varer i flere uger
  • En fasthed, betændelse eller en grå misfarvning ved indsprøjtnings­stedet. Det kan opstå flere uger eller måneder efter indsprøjtningerne og kan vare i flere måneder
  • Sårskorpedannelse, der heler til en overfladisk ardannelse
  • Infektion

Book en uforpligtende konsultation.