Praktisk info

Nye Coronaregler:

Har du tid til behandling så bedes du venligst huske at opfylde en af følgende udsagn herunder ellers gælder samme regler som ved for sent afbud ifølge vores afbudspolitik:

▪️ Medbringe NEGATIV test som er Max 72 timer gammel.

▪️ Være færdig vaccineret

▪️ Har haft corona ( medbring det gamle positiv testsvar)

Obs!! Vi beder dig udvise forståelse for dette og for både din og vores skyld fremvise dokumentation så snart du kommer ind på klinikken, og helst af dig selv, så vi er fri for at "lege politibetjent "🧑‍✈️🙏

❤️LAD OS HJÆLPE HINANDEN❤️😍

Afbudspolitik:

Vi har lavet denne politik af hensyn til vores kunder og klinikkens ansatte. Hvis vi når at få afbud i tide, har vi muligheden for at sætte en anden kunde ind, som måske har ventet længe.

Vi håber på forståelse for dette.
 

Afbud er kun gyldig ved opkald eller sms til:

42 36 48 40


Obs!! 

Ved booking af tid til de kosmetiske behandlinger Permanent make up, mesoterapi eller skinbooster behandling, betales et depositum på 500 kr. til Amstrup & Bentzen - AK på 687270.

Ved Striort behandling indbetales depositum på 500 kr. til Amstrup & Bentzen - Malou på 322949

Depositum skal være indbetalt senest en uge før din tid ellers vil den blive slettet.
DEPOSITUM TILBAGEBETALES IKKE!

* Afbud eller flytning af tid skal ske senest 48 timer før den aftalte tid, ellers opkræves 50% af dit depositum, resten af depositum kan overflyttes til en evt. ny booking

* Udeblivelse uden varsel ellet afbud senere end 24 timer før din behandling, opkræves med 100% af dit depositum for kosmetiske behandlinger og 50% af prisen på de resterende bookede behandlinger.

Betaling for sen afbud eller udeblivelse skal ske, før vi kan finde en ny tid til dig.

Obs!! Ved booking af tid til skønhedsbehandlinger betales ingen depositum:

* Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid, ellers opkræves der 50% af prisen på alle de bookede behandlinger - på et max op til 500 kr.

* Udeblivelse uden varsel opkræves med 100% af prisen på alle de bookede behandlinger - på et max op til 500 kr.

Betaling for sen afbud eller udeblivelse skal ske, før vi kan finde en ny tid til dig.

De ovenstående regler gælder uanset årsag og også hvis du kommer for sent til din tid. Vi laver ikke halve behandlinger af hensyn til behandler og resultat,

Vi vil selvfølgelig bestræbe os på at udføre de behandlinger, vi kan nå med den forudsætning, vi kan fulføre en helt optimal behandling.

DEN NYE DATAORDNING 25. MAJ 2018

Amstrup & Bentzen beskytter og lever op til alle krav i forbindelse med Dataordningen, og dette betyder bl.a. at du som kunde hos os skal være opmærksom på følgende:

* Vi opbevarer dine data forsvarligt og efter gældende foreskrifter

* Du er berettiget til at kræve dine data udleveret til enhver tid

* Ved behandling hos os underskriver Du en samtykkeerklæring, hvorpå du giver Amstrup & Bentzen lov til at indsamle og opbevare disse data

Kun nødvendige data for den givne behandling indsamles, og Amstrup & Bentzen vil således aldrig indsamle unødvendige data, samt dele eller distribuere disse.

Vi sætter sikkerhed og ansvarlighed højt, og vi garantere således også for korrekt opbevaring af dine data. 
 

OBS! Læs behandlingsinfo grundigt igennem, på siden for den behandling du har valgt🌷