Oxygeneo

Den ultimative platform til ansigtsbehandling til opnåelse af en yngre, friskere hud med mere glød.


geneO + U er et mikrodermabrasionssystem, der giver sikre, effektive og enkle ansigtsbehandlinger. 

Det er den eneste maskine på markedet, der tilbyder de unikke teknologier, Tripolar, Oxygeneo og ultralyd i samme enhed.

Mikrodermabrasion er en mekanisk proces baseret på begrebet peeling af det øverste lag af hudceller Under denne proces fortolker kroppen denne aktivitet som en mild skade på huden og begynder at producere sunde nye hudceller i stedet.
Oxygeneo leverer på samme tid peeling med aktive ingredienser og oxygenbehandling ved hjælp af bohr effekt hvor iltniveauet øges indefra.

Tripolar rf er en proces hvor vævet opvarmes hvorved de naturlige foryngelsesprocesser tilskyndes. de elastine og collagene fibre øges og celleaktiviteten og dermed alle hudens egne processer boostes.

Ultralyd er den afsluttende proces hvor man sluser specal serum efter hudtype og behandling ned i huden ved hjælp af ultralyden.

Oxygeneo inkluderer også et massagehoved, der giver et mere levende udseende og efterlader huden med et friskere og mere tonet look.

Geneo giver sine brugere muligheden for effektive behandlinger suppleret med langtidsforyngende effekter for deres kunder.

Geneo-behandlinger kan tilbydes til en lang række hudtyper, aldre og behov, hvilket gør det til en perfekt løsning til løbende vedligeholdelse af huden