Vores baggrund

Tager udgang i vores passion for skønhed, mange årserfaring og søgen efter de bedste redskaber til skønhedbehandlere


Med 20 års erfaring i baggagen og kærlighed til faget har vi startet vores forretning op med salg af udstyr til skønhedsbranchen med kvalitet og sikkerhed for øje for at skabe tryghed for Dig i Dine behandlinger.

Vi er to ildsjæle der brænder for at levere de bedste kvalitetsprodukter samt den bedste service og med vores store interesse for at hjælpe andre står vi altid parat med gratis vejledning og støtte når Du har brug for det.

Vi vil gerne vide hvordan vi kan hjælpe lige netop Dig med at fremme din forretning og tilbyde dine kunder de bedste behandlinger på markedet inden for skønhedsbehandlinger.

Vi glæder os til at høre fra Dig!

POLLOGENS HISTORIE

"Vi tilbyder en unik kombination af kvalitetsprodukter, som vi bestræber os på at bringe ud til vores kunder; Vi er erfarne inden for vores felt med mange års dokumenteret historik, men alligevel har vi en frisk tilgang til innovation.

Dette bidrager til at vi kan tilbyde vores brugere nye produkter, der er baseret på avancerede, beskyttede teknologier, der giver reelle resultater, som vores kunder elsker / sætter pris på."VI SÆLGER ÆSTETISKE LØSNINGER TIL PROFESSIOLET BRUG 

MØD TEAMET


Palle

AMSTRUP

Direktør

Investor og Medejer af Cosmetic Care ApS


Ann Kathrine

AMSTRUP

Daglig ledelse

Underviser og salgskonsulent.

20 års erfaring som kosmetolog & hudterapeut