Microneedling

Microneedling - vejen til smuk hud


Se billeder nederst på siden

Behandlingen kan udføres overalt - ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar og strækmærker på kroppen kan have gavn af denne behandling.

Med microneedling modvirker man aktivt hudens aldringstegn ved løbende at tilføre hyaluronsyre og andre aktive ingredienser i huden.

Hvad kan vi behandle med microneedling?

  • Acne Ar / Ar / fordybninger i huden
  • Strækmærker
  • Cellulitis (appelsinhud)
  • Linjer og dybere rynker
  • Pigment forandringer
  • Generel forebyggelse af aldring i huden

OBS: Man kan ikke behandle aktiv akne.

Hvad er microneedling?

Ved microneedling udnytter vi hudens naturlige evne til at regenerere sig selv.
Metoden bygger på princippet om først at nedbryde huden gennem mikroperforeringer med nåle og indslusning af specialsammensatte serumer.
Kollagen og elastinfibre i huden boostes på rekordtid, hvilket fremmer helingen. Den nyskabte mængde af kollagen og elastinfibre modarbejder rynker og ar i dybden.
Huden begynder samtidigt at producere nyt pigment der eliminerer eventuelle pigmentpletter og misfarvning af eksempelvis solskader, ar og strækmærker.
Det er også denne proces der resulterer i en sundere, mere strålende og ensartet hud og som gør arvæv blødere, både blødt såvel som hårdt arvæv (der er karakteriseret ved dårlig blodcirkulation og fortykkelse af huden).
Fjernelse af rynker med micro-needling kan være et alternativ til behandling med Botox og filler.

Microneedling foregår med en elektrisk præcisionsmotor med mikronåle som sikrer en kontinuerlig "stempling" af huden med 50 - 100 gange pr. sekund. Denne metode bruges ved dybere ar/rynker.

Forskel på medicinsk og almindelig dermaroller behandling

Man skal være opmærksom på, at der er stor forskel på en dermaroller behandling udført med et hjemmekit og så en medicinsk dermaroller behandling på klinik. Man skal være specialuddannet kosmetisk behandlee for at udføre medicinsk dermaroller behandling, idet man arbejder i de dybere lag af huden, og her er det vigtigt med viden om, hvilke hudlag man arbejder i, og hvilke produkter man anvender for at få bedst mulige resultat.
Ved den medicinske behandling er nålene sterilt indpakket så man undgår krydskontaminering og der bruges en ny nål til hver behandling.
Nålene kan indstilles længere end i hjemmekittet, som kun er 0,5 mm. Det betyder en større effekt, hvorfor man også bruger bedøvende creme, så der ikke opleves ubehag og smerter ved behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Ved dybe rynker og ar, anbefaler vi 3 - 4 behandlinger med nogle ugers mellemrum. Det kan afhænge af problemets omfang. For at opnå det optimale resultat anbefaler vi, at man kombinerer medicinsk dermaroller behandling med et hjemmekit.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med 1,5 - 2 timer alt i alt. Du får først lokalbedøvende creme på området, hvor du skal behandles. Det skal sidde på i ca. 1/2 time før behandlingen begynder. Selve behandlingen varer ca. 30 - 45 minutter. Det kommer an på, hvor stort et område der skal behandles.

Gør det ondt?

Det kan godt gøre lidt ondt. Behandlingen kan få huden til at bløde en lille smule. Efter behandlingen vil huden være varm og rød og kan have en brændende fornemmelse den første dag. Til forundersøgelsen vurderer specialisten hudens tilstand og vil derefter kunne informere om forventelige efterfølgende gener.

Efterbehandling:

De næste 48 timer efter endt behandling.

Vær forsigtig med din behandlede hud og undgå at rense i området min. 24 timer efter. creme kan påføres 6 timer efter endt behandling, make-up 24 timer efter.

Det er normalt at der opstår rødme og efterfølgende skorpedannelse. Undgå helt at pille i disse.

De næste 14 dage efter behandlingen.

Undgå sol og solarie

De næste 30 dage efter behandlingen.

Brug minimum spf 50

Vi anbefaler altid du har læst ovenstående grundigt og vores sektion med praktisk info, før du booker din tid..
Mikroneedling

Punktbehandling (45 min.)

Eks. kinder, øjne, pande, hage, hænder.

Book online

495 kr

Halvt ansigt (60 min.)

Fra næse og op eller næse og ned

Book online

795 kr

Helt ansigt (75 min.)

Book online

1195 kr