Laserfjernelse af pigmentpletter

Super effektiv fjernelse af pigment og lever pletter med YAG laser.


Typisk er bare én behandling nok! dog kan en genbehandling være nødvendigt i enkelte tilfælde hvis der er tale om større områder.

Behandlingen er uden væsentlig smerte og er hurtig overstået, vi behandler effektivt i både ansigt, på kroppen og hænderne.

Det er her vigtigt at, understrege at, der er tale om pigment pletter og altså ikke moders mærker, skønhedspletter, fregner eller solskader, disse kan ikke behandles med vores laser.

Du er altid velkommen til at booke tid til en gratis konsultation inden behandlingen, hvis du er i tvivl om der er tale om pigment pletter eller andet.

Efter behandlingen er det yderst vigtigt at bruge solbeskyttelse på det behandlede område hvis man opholder sig udendørs i sommer perioden, for at beskytte huden mod nye pigment pletter.

Sådan foregår behandlingen:

Først undersøges området grundigt for at fastslå at der er tale om pigment/lever pletter.

Derefter renses området grundigt og behandlingen med laseren kan starte. Du får herefter et par beskyttelses briller på for at beskytte dine øjne mod laser lyset, derefter "skydes" der på området og "pletten" vil nu syne helt hvid, den hvide farve forsvinder i løbet af kort tid og "pletten" vil nu derefter skifte farve til at blive helt mørk, meget mørkere end den måske var til at starte med, det er helt normalt, det er fordi der dannes en sårskorpe, denne må ikke pilles af eller på anden måde berøres de efterflg. dage.

Skorpen falder selv af i løbet af ganske få dage og straks efter vil du kunne se den nye fine lyserøde hud indeunder og din pigment/lever plet er nu forsvundet.

Vi anbefaler altid du har læst vores sektion med praktisk info, før du lader dig behandle.Fjernelse af pigmentpletter

Konsultation

Book online

Gratis

Punktbehandling/tillægsbehandling (30 min.)

Eks. kinder, næse, hage, pande, hænder og fjernelse af neglesvamp. 

Book online

500 kr

Halvt ansigt

Eks. kinder & pande 

Book online

700 kr

Helt ansigt eller brystparti (60 min.)

Book online

900 kr