klientinformation Filler og skinboost behandlinger

DINE SKRIFTLIGT INFORMATION OM BEHANDLING MED IKKE-PERMANENTE FILLER HOS NORDIC CARE 

Nordic Care, som behandler i Holstebro, Viborg, Vejle og i Ålbæk ved Skagen., er det ansvarshavende læge Chris Hedeman Andersen og medhjælpende kosmetisk sygeplejerske Christina Valgren. Begge uddannet til denne behandlingsmetode og registeret hos Sundhedsstyrelsen, jævnfør dansk lovgivning. 

PRODUKT INFORMATION: 

Hos Nordic Care anvender vi produktserien Belotero. Det er en ikke-permanent filler, der er fremstillet af Hyaluronsyre som er krydsbundet op til 5 gange, dette giver produktet en længere nedbrydningstid og derved længere holdbarhed af behandlingen. Indholdet af Hyaluronsyre giver et smukt og naturligt udsenende, som flot udglatter fine linjer og rynker, ligeledes kan Hyaluronsyre genskabe volumen og markering af ansigtstræk. Du kan læse nærmere i hæftet du har fået udlevet eller online på www.nordiccare.dk 

KONSULTATION / FORUNDERSØGELSE: 

Forud for behandling med ikke-permanent filler skal der optages en journal, indeholdende fulde navn og cpr nummer. Din journal skal indeholde information omkring din syge- og medicin historie, fotografi af det område der ønskes behandles. Det er vigtigt, fortæller korrekt sygehistorie og eventuelt medicinbrug, her er både receptpligtigt, håndkøb, naturmedicin og kosttilskud vigtigt. Du vil ved din forundersøgelse modtage informationer, både mundligt og skriftligt omkring virkning og bivirkning ved behandling med filler. Du vil også blive informeret om hvilke forholdsregler du eventuelt skal foretage for før eller efter behandlingen. Hvis du har brug for det, kan du naturligvis have en bisidder med under både forundersøgelsen og behandlingen. Vi opbevarer din journal fortroligt og utilgængeligt for uvedkommende. 

BETÆNKNINGSTID:

 I forhold til Dansk lovgivning skal der ved kosmetisk behandling med ikke-permanent filler, være 48 timers betænkningstid. Det betyder, at fra du har fået alt mundtligt og skriftligt information materiale udleveret skal gå 48 timer til du kan give samtykke til din behandling. 

'FORVENTNING AF HOLDBARHEDEN AF BEHANDLINGEN: 

Behandling er ikke en permanent behandling, og resultatet vil derfor forsvinde igen. Varigheden af behandlingen er op til 6 måneder. Efter din behandlingen vil det behandlet område være rødt og lidt hævet, dette forsvinder igen efter nogle dage. 

VIRKNING OG BIVIRKNING: 

Behandlingen med ikke-permanente filler foregår ved, at der injiceres en hyaluronsyre gel ind under huden, og når der laves et brud på hudens barriere er der forbundet nogle eventuelle bivirkninger og eventuelle komplikationer. - Efter behandlingen kan der forekomme reaktioner på behandlingen, dette kan være: Rødme, hævelse, let smerte, kløe, blå mærke, let smerte og ømhed. Disse reaktioner er normalt milde til moderate og forsvinder oftest efter nogle dage. 

Reaktionerne er både normale og forventelige. - Der kan forekomme en allergisk reaktion, disse er sjældne, ca. 1 ud af 10.000 behandlede patienter har oplevede lokaliserede allergiske rektioner i behandlingsområdet, hvilket har kunne have indvirkning på det omkringliggende væv. Nogle har sjældent oplevet let betændelses lignede udsæt. Reaktioner har været oplevet som milde til modrate og har i få tilfælde varet op til flere måneder. - I meget sjælden tilfælde er der opstået en langvarig induration, hvilket vil sige en arlignende forhærdning af huden, abscesdannelse eller grålig misfarvning af behandlingsstedet. Disse reaktioner kan udvikles uger eller måneder efter behandlingen har fundet sted, med forsvinder efter noget tid. - Yderst sjælden kan der forekomme skorpedannelse og afskalning af huden hvilket kan resultere i ardannelse. 

KRAV FOR BEHADNLING HOS NORDIC CARE: 

• Være fylde 18 år. 

• Ikke være gravid eller ammende. 

• Ikke have aktivt akne eller herpes udbrud i det ønsket behandlingsområde. 

• Være informeret om behandlingens virkning og bivirkningen. 

• Haft minimum 48 timers betænkningstid, efter du har været til din konsultation / forundersøgelse. 

HVOR MANGE ML. SKAL DER ANVENDES 

Ved behandling med ikke-permanente filler er det svært at sige præcis antal ml. Der skal injiceres for at der opnås det resultat du ønsker. Her spiller det en rolle hvordan hudens struktur, elasticitet og fugtbalance er. Men vores erfaringer viser at: 

Læbevolumen - 1 ml. 

Nedafvendte mundvige - 1 ml. 

Nasolabial fold, fra næse mod mund - 1-2 ml. 

Kindbensvolumen 1-2 ml. 

Glabella, bekymringslinje mellem bryn 0.5 - 1 ml. 

Periorale linjer, "rygerynker" 0.5 - 1 ml. 

Kragetæer - 1 ml. H

HVAD MED PRISEN

Lovpligtig forundersøgelse 250kr. 

0.5 ml. 1999kr. 

1 ml. 2399kr. 

2ml. 4500kr. 

3ml. 6500kr.