Ipl laserbehandling

Ipl laserbehandling - Kommer først til efteråret...

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden. Det føles som at blive ramt af en elastik efterfulgt af en varm fornemmelse. Gentle Yag har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en "miniansigtsløftning" med laser.

Registreret i Sundhedsstyrelsen (SST)

Her på klinikken udføres behandlinger med Laser/IPL ved Laserterapeut Katja Graversen, Cosmetic Laser, Slagelse, som siden år 1999 har udført IPL og laserbehandlinger. Derudover forestår Ansvarlig Læge Anker Lærkeborg, samt den/de tilknyttede sygeplejersker for forundersøgelser (stiller indikation mm.), samt behandler ligeledes med IPL og Laser. Alle er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed som IPL/Laserbehandlinger påkræver. Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.stps.dk
Konsultationer og behandlinger udføres hos os af Karina Dalboe Nielsen, som er sygeplejerske og autoriseret laserterapeut.


Karsprængninger

Er du generet af karsprængninger? Vi kan vi fjerne dem med professionel laser-teknik, hvor vi anvender Ellipses IPL og GentleYag. Med dette kan vi effektivt reducere og fjerne karsprængninger i ansigtet, på bryst, ben samt på kroppen. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger og du undgår dermed yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

Kan alle kar behandles?

90% af alle kar kan behandles. Ved en GRATIS forundersøgelse vurderer laserterapeuten om karsprængningerne er egnet til behandling.

Hvor lang tid tager en behandling mod karsprængninger?

En behandling tager 10-20 min. for ansigt/bryst og 20-40 min. for ben. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger, før man opnår det ønskede resultat.

Hvordan virker behandlingen?

En karsprængning forekommer i en tynd blodåre lige under hudens overflade. En stråle af intensivt lys trænger dybt ned i hudens væv rettet mod karsprængningen, som opvarmes i få tusindedele sekund og ødelægges. Nogle kar forsvinder med det samme, mens andre gradvis bliver mindre tydelige i løbet af 2-4 måneder.


Varig hårfjerning

Træt af uønsket hår i ansigtet, på ben, ryg, bikini eller andre steder kroppen? Eller får du ofte knopper efter voks eller barbering? Vi anvender Ellipse til varig hårfjerning af uønsket hårvækst - en behandling som er sikker og skånsom mod din hud, som er en hurtig, sikker og effektiv behandling og næsten smertefri.

Kan alle behandles med varig hårfjerning?

Behandlingen er mest effektiv på mørke hår. Ved gråt, hvidt og rød hår virker Ellipsebehandlingen ikke. Ved en gratis konsultation ved vores laserterapeut kan der vurderes om hårene er egnede til behandling.

For mange er uønsket hårvækst et generende problem, som der ofte bruges megen tid på. Vi kan ikke komme uden om, at hårfjerning er en genstridig proces, som på den ene eller anden måde efterlader huden rød og irriteret. Med laserbehandling vil du opleve en reducering af dine hår efter bare få behandlinger. Du kan få behandlet uønsket hårvækst i ansigtet samt på hele kroppen. Du vil få en grundig vejledning ved en gratis konsultation ved klinikkens laserterapeut.

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen foregår ved brug af lys (IPL), som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme - en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere et nyt hår.

Hvordan viser resultatet sig?

Du vil allerede efter en behandling opleve en markant mindre hårvækst, end du havde før, men for et godt resultat anbefaler klinikken mindst 6 -8 behandlinger. Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte føler er tilstrækkeligt. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Behandlingen gentages med et interval på cirka 6 uger. Det bedste resultat opnås, hvis hårene er mørke eller sorte og i vækstfase. Da ikke alle hår er i samme fase på samme tid, vil det være nødvendigt med flere behandlinger for at opnå tilfredsstillende resultat. Resultatet varierer fra person til person og af behandlingsområdet.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du opleve let rødme, hævelse og ømhed omkring det enkelte hårstrå. Det forsvinder dog i løbet af nogle timer. Hårene falder ikke af, under selve behandlingen, da de først skal skubbes op til overfladen af huden. Det sker i samme tempo, som de vokser, hvorpå hårene først afstødes, når de er udvoksede ca. 14 dage efter behandlingen.


Anti-age behandling

Er du træt af dine linjer og din slappe hud eller ønsker du blot et mere frisk udseende? Med en anti-age behandling med Ellipses IPL og GentleYag hjælper vi dig til at se yngre ud og til at udskyde ældningsprocessen. Med vores laserudstyr tilbyder vi behandling af solskadet hud, som er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Sol og alder reducerer collagen produktionen i huden og huden ældes mere eller mindre naturligt med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Vi har rigtig mange Anti-age behandlinger at vælge imellem når det gælder behandling med laser/IPL. Ved en GRATIS forundersøgelse vurderer behandleren, hvilken behandling som passer bedst til dig.

Hvor tidligt starter man med Anti-age behandling?

Ældning af huden starter allerede ved det fyldte 21 år og man kan således starte her. De små fine rynker kommer ved 30 års alderen. Herefter begynder rynkerne at blive mere synlige.

Hvordan virker behandlingen?

Med en Anti-age behandling stimuleres hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin, som er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden. Huden ser friskere og yngre ud. Under behandlingen opvarmes hudens protein, så kollagen gendannes og synligheden af fine linjer og rynker, samt pigmentpletter reduceres.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi anbefaler 3-6 Anti-age behandlinger for at opnå et succesfuldt resultat.

Hudforyngelse, Ellipse

Skinrejuvenation hjælper dig med at bevare det friske og ungdommelige look længere, dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur. Behandlingen reducerer også uensartede pigmenteringer.


Klientinformation for IPL og Laser

Her kan du læse klientinformation for Laser/IPL behandling med Nordlys Ellipse for hårreduktion, karsprængninger og hudforyngelse.

Permanent hårreduktion

* Ellipse Nordlys IPL er en hurtig, effektiv og næsten smertefri behandling. IPL lyset absorberes i det enkelte hårs farve, hvorefter lyset omdannes via farven til varme. Denne varme ødelægger hår rodens evne til igen at producere et nyt hår. Behandlingen er mest effektiv på sorte/mørke hår grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Ved lys hud er forskellen mellem hårets og hudens farve tydelig, hvilket gør det lettere at få et effektivt resultat.

* Behandlingen virker IKKE på grå, hvide og røde hår, grundet hårets lave melaninindhold. Dun hår kan IKKE fjernes, da de ikke kan optage tilstrækkelig med lys. Ellipse har mange års erfaring med uønsket hårvækst/hårreduktion. Dog gøres opmærksom på, at flere faktorer kan være medvirkende til, at der på et senere tidspunkt, vil kunne opstå ny hårvækst i det behandlede område.

* Der kan dog ved grå, hvide og røde hår behandles med Nordlys Ellipse, såfremt man ønsker en langsommere hårvækst. Denne form for behandling er ikke en permanent hårreduktion, men en "afskrækning" i hårvæksten således, at hårvæksten gror langsommere. Her kræves mindst 20 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum samt 4-6 årlige opfølgninger.

Karsprængninger:

* Ellipse lys er en hurtig, effektiv og næsten smertefri behandling. Lyset ledes gennem glasset til behandlingsområdet. Lyssystemet filtrerer det unødvendige lys fra med et dual mode filter. Derved rammer kun det lys, der skal bruges til behandlingen af dine kar. Lyset korresponderer kroppens indhold af hæmoglobin i rødmen, hvorved disse rammes og gradvist bliver lysere.

* Lys yag laser skaber en stråle af intensivt lys, der trænger dybt ind i hudens væv rettet mod den vaskulære læsion, som rammes og gradvis bliver lysere.

Hudforyngelse

* Ellipse lys er en hurtig, effektiv og næsten smertefri behandling. Lyset ledes gennem glasset til behandlingsområdet. Lyssystemet filtrerer det unødvendige lys fra, med et dual mode filter. Derved rammer kun det lys, der skal bruges til behandlingen af din hud. Lyset korresponderer med kroppens naturlige indhold af melanin i brune pletter og hæmoglobin i rødmen, hvorved disse dør, når de rammes. Lyset stimulerer hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin, som er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden. Huden ser friskere og yngre ud. Fine linjer, pigmentpletter og kar reduceres. Rynker kan IKKE fjernes.

Kontraindikationer (helbredsmæssige grunde til eller tegn på at Laser/IPL behandling bør undlades):

* Graviditet, pacemaker, visse hjertefejl (arytmier), aktiv herpes inflammation på behandlingsområdet, ikke kontrolleret diabetes, keloid dannelse, ikke kontrolleret hormonforstyrrelse, epilepsi, bløder, tidligere hudkræft, visse medicinske præparater specielt dem der kan give fotosensibilisering. Antikoagulationsbehandling, cancer samt steroid påvirket hud, må der tages individuel stilling til fra gang til gang.

Mulige bivirkninger/komplikationer m.m.

* Der kan forekomme let rødme eller hævelse omkring hårsækkene og i huden samt skægpest, som normalt forsvinder indenfor 48 timer. Hvis man har meget melanin i huden grundet soldyrkelse, kan der forekomme en overfladisk forbrænding, som viser sig som små brune pletter/streger. Dette forsvinder indenfor 2-14 dage.

* Der kan opstå hyper pigmentering af området. I de fleste tilfælde, vil dette dog ikke være permanent, men kan tage op til mindst 1 år, før disse er elimineret.

* Huden bliver let til meget rød og der kan forekomme hævelser, som normalt forsvinder indenfor 48 timer. Der kan i sjældne tilfælde opstå ikke overfladiske brandsår med efterfølgende opståede blærer, som kan give risiko for ar dannelse.

Før behandlingen

* Der må ikke tages sol/solarium 4 uger før en behandling. 8 dage før behandling må der ikke anvendes selvbruner i behandlingsområdet.

* 4 uger før behandling må der IKKE vokses, bruges pincet, hårfjerningscremer eller afblegning på behandlingsområdet (kun gældende ved permanent hårreduktion).

* Ved konsultation SKAL hårene have en længde af mindst 3 mm.

* På 1. behandlingsdag skal det/de behandlede områder være barberet med 90%, dvs. i hvert behandlingsområde skal de resterende 10% være med hår i områder af ca. 5×5 cm og disse hår skal have en længde af mindst 3 mm.

* På alle andre behandlingsdage SKAL det behandlede område være nyvasket, uden makeup og helt glatbarberet. (Glatbarberet er kun gældende for permanent hårreduktion). Såfremt hår ikke er barberet eller makeup ej er fjernet, vil der blive opkrævet et beløb på kr. 100-300 alt efter størrelse af område.

Selve behandlingen og forløbet. Permanent hårreduktion:

* IPL-hovedet er af krystalglas (1 cm bred x 5 cm lang). På det behandlede område lægges ultralydsgele og herefter placeres glasset oven på geleen. Ved et tryk på glasset tilføres huden nu lysstrålen og hårsækken opfanger lyset. Behandlingen føles som varme prik i huden. Efterfølgende kan der forekomme en let kløen i huden et kort øjeblik. Varmen fra IPL lyset fanger det mørke pigment i hårrødderne og dræber disse (såfremt det er i vækstfase). Herefter går der mellem 8-21 dage før hårene afstødes.

* Det er kun hår i vækstfasen, som kan reagere på behandlingen. Antallet af hår i vækstfasen varierer fra hele 10-70% afhængigt af, hvor det er på kroppen, ligesom vækstcyklusserne også varierer. Ved mørke hår og lys hud er det mest almindeligt med mindst 6-8 behandlinger. Er huden mørkere eller hårene lysere kræves flere behandlinger. Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer, så som hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.

Selve behandlingen og forløbet. Karsprængninger

* IPL: IPL-hovedet er af krystalglas (1 cm bred x 5 cm lang). På det behandlede område lægges ultralydsgele og herefter placeres glasset ovenpå geleen. Lyset ledes gennem glasset til behandlingsområdet, hvor det føles som varme prik.

* YAG Laser: En laserstråle som kan indstilles til forskellige størrelser, alt efter tykkelsen på karsprængningen. På det behandlede område lægges ultralydsgele og herefter "skydes" langs karsprængningen. hvor det føles som varme prik.

* Antal behandlinger afhænger af, hvor der behandles. Mest almindelig er 3-6 gældende for både IPL og YAG.

Selve behandlingen og forløbet. Hudforyngelse:

* IPL: IPL-hovedet er af krystalglas (1 cm bred x 5 cm lang). På det behandlede område lægges ultralydsgele og herefter placeres glasset oven på geleen. Lyset ledes gennem glasset til behandlingsområdet, hvor det føles som varme prik.

* Der anbefales 3-6 behandlinger.

Det forventede resultat. Permanent hårreduktion

* Efter endt behandling, må påregnes 1-2 årlige "genopfriskninger" (for mænd 3-4 årlige genopfriskninger). Dette er fordi, at der i mellemtiden er hår, som er blevet aktive i vækstfasen og som ikke før har været aktive. Man kan ikke fjerne hår 100%. Det forventede resultat er sædvanligvis en reduktion på 70-90%. Nogle mere og andre mindre. Mænd er sværere at behandle og kræver flere behandlinger grundet deres testosteronproduktion. Dette gælder også for kvinder med hormonelt betinget hårvækst (f.eks. PCO), overgangsalder, efter graviditet samt medicinindtagelse.

* Der skal som regel mindst 3 behandlinger til, for at kunne afgøre, om behandlingerne har en effekt. Der gives ingen garanti på behandlingens effekt (ej heller efter 3 behandlinger), da erfaringer har vist, at der er enkelte kunder, der ikke er modtagelige for behandlingen.

Det forventede resultat. Karsprængninger

* Efter endt behandling, må påregnes 1-2 årlige "genopfriskninger" for at vedligeholde resultatet. Ved behandling med IPL eller YAG forventes den vaskulære læsion indenfor 2-4 måneder gradvist at blive reduceret. Ikke alle kar kan fjernes helt. Såfremt der ikke er blod nok i karret, kan dette ikke fjernes. Jo tydeligere den vaskulære sprængning er, jo bedre effekt giver behandlingen. Det forventede resultat er sædvanligvis en reduktion på 70-90% på de behandlede områder. Nogle mere og andre mindre.

* Der skal som regel 2 behandlinger til for, at kunne afgøre om behandlingen har en effekt. Der gives ingen garanti på behandlingens effekt, da erfaringer har vist, at der er enkelte kunder, der ikke er modtagelige for behandlingen.

Det forventede resultat. Hudforyngelse

* Efter endt behandling, må påregnes 2-4 årlige "genopfriskninger" for at vedligeholde resultatet. Ved stimulering af underhuden med IPL forventes huden at genvinde noget af sin fylde og spændstighed. Ved behandling udskydes tidspunktet for rynkedannelsen og huden bliver sundere at se på. Jo lysere huden er, desto bedre virker behandlingen. Huden ser friskere og yngre ud. Rynker kan IKKE fjernes.

* Der gives ingen garanti på behandlingens effekt, da erfaringer har vist, at der er enkelte kunder, der ikke er modtagelige for behandlingen.

Efter behandlingen

* Der må ikke tages sol 2-4 uger efter en behandling. Du kan dog godt opholde dig i solen, såfremt du bruger vores anbefalede solfaktor fast hver 3 time med mindst indeholdende solfaktor spf 50. Solfaktor spf 50 og derover SKAL anvendes for hver dag året rundt for, at undgå pigmentering i huden.

* Man kan blive lidt mere "nusset/beskidt" at se på, da kar og pigment indenfor 48 timer, kan trække lidt frem. Dette forsvinder igen.

* Svømmehal frarådes indtil 8 dage efter behandling af karsprængninger. Der må ikke bruges peeling 8 dage efter behandling af karsprængninger.

* Der kan opstå mulige bivirkninger. (Se ovenstående afsnit: Mulige bivirkninger/komplikationer m.m.)

Lovpligtig Patientforsikring samt registreringsgebyr.

* Grundet Regeringen har vedtaget en lovpligtig indførelse af "Patientforsikringsbetaling", pålægges alle patientbetalinger et patientforsikringsgebyr på 5%. Dette gebyr skal således tillægges alle oplyste priser. Til gengæld er alle vores patienter sikret dækning iht. Den Offentlige Patientforsikring.

* Grundet opkrævning af Registreringsgebyr, pålægges klienten et én-gangs registreringsgebyr pålydende kr. 250.

Gebyr for udeblivelse/afbud

* Afbud skal meddeles 24 timer før ellers opkræves fuld behandlingspris og regning vil blive fremsendt. Der kan lægges besked på telefonsvarer såfremt vi ikke tager telefonen eller klinikken har lukket. Mail er ikke gældende som gyldigt afbud.

* Der opkræves ikke fuld behandlingspris ved sygdom eller arbejdstilkald blot dette meddeles samme dag. Der kan lægges besked på telefonsvarer såfremt vi ikke tager telefonen eller klinikken har lukket. Mail er ikke gældende som gyldigt afbud.

Behandlingerne udføres af Cosmetic Laser v/ Laserterapeut Katja Gravesen, som siden 1999 har udført IPL og laserbehandlinger. Derudover forestår Ansvarlig Læge Anker Lærkeborg samt den/de tilknyttede sygeplejersker for forundersøgelser (stiller indikation mm) samt behandler ligeledes med IPL og Laser. Alle er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed som IPL/laserbehandlinger påkræver. Styrelsen for Patientsikkerhed foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.stps.dk.

Du er altid velkommen til at tage en person med til dine forundersøgelser/behandlinger.

Ved tvivlsspørgsmål eller andre spørgsmål kan Katja Gravesen kontaktes: Mandag - Fredag kl. 10-16 og såfremt der er opstået bivirkninger kan Katja Gravesen kontaktes alle dage (også lør, søn/helligdag) på tlf. 31182079. Såfremt telefonen ikke bliver taget, så læg blot navn og nr. og der vil blive taget kontakt hurtigst muligt og altid samme dag. Det er også muligt at rette henvendelse til Katja Gravesen på email til info@cosmeticlaser.dk dog vil svar tiden her være mellem 1-4 dage.

Ved tidsbestilling, afbud eller ændringer i tidsbestilling skal nedenstående klinik kontaktes og IKKE Katja Gravesen.
COSMETIC CARE, Horsensvej 29B, 8722 Hedensted, 22889423

Udarbejdet af Anker Lærkeborg ansvarlig læge for Cosmetic Laser, Løvegade 16, 4200 Slagelse.

Book tid på tlf.: 22 88 94 23


Permanent hårfjerning

Overlæbe

500 kr 

Hage


600 kr 

Overlæbe + hage

800 kr

Overlæbe + hage + hals

Etiam porta sem male suada magna mollis euismod

900 kr

Kinder

Etiam porta sem male suada magna mollis euismod

700 kr

Bakkenbarter


600 kr

Hals


600 kr

Pande


600 kr

Øjenbryn


600 kr

1/2 ansigt


900 kr

Helt ansigt


 1000 kr

Skæg


700 kr

Omkring bryst


600 kr

Mave


fra 1000 kr

Bryst - mænd


700 kr

Navle og ned


600 kr

Armhuler


800 kr

Underarm inkl. albue


900 kr

3/4 arme


1000 kr

Hele arme


1100kr

Skuldre


700kr

Lænd


800 kr

Ryg + skuldre


2000 kr

Ryg, skuldre og lænd


2500 kr

Bikini


800 kr

Tanga


1100 kr

Brazil


1400 kr

Inderlår


1000 kr

Brazil + inderlår


1700 kr

Baglår


1000 kr

Hele lår inkl. knæ


2500 kr

Hele lår ekskl. knæ


2200 kr

Underben inkl. knæ


2300 kr

Underlår ekskl. knæ


2000 kr

Hele ben

Etiam porta sem male suada magna mollis euismod

3800 kr

Hele ben inkl. brazil


4200 kr

Karsprængninger

Lille område


fra 400 kr

Næsen


600 kr

Kinder inkl. næse


900 kr

Hele ansigtet


1200 kr

Ben lille område


Fra 600 kr

Hele ben


1500 kr

Hudforyngelse opstramning + pigmentfjernelse

Hudforyngelse (elipse)

Mindst 3 behandlinger

1000 kr

Hudforyngelse med G-Yag


2000 kr

Hudforyngelse med G-Yag 

Ved køb af 5 behandlinger samlet

6000 kr

Painting

uren hud / let hudforyngelse

1000 kr