Fire and Ice

Red carpet treatment

Frugtsyre behandling med aromaer af varm kanel og frisk pebermynte. Behandlingen er specielt velegnet til at give glød, reducere linjer og rynker, akne, grove porer og pigmentforandringer

FIRE and ICE behandlingen fra iS CLINICAL er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer ved at fremme fornyelsen af celler, udjævne, minimere porer og give huden ny glød. 

Med Fire and Ice frugtsyrebehandling får du både en ægte følelse af velvære og et synligt resultat.

Fire and Ice behandling er baseret på effektive produkter fra iS Clinical, som er forebyggende mod for tidlig ældning af huden.
Når du kommer til behandlingen, vil vore kosmetiske hudterapeut analysere din hud, og give dig den bedste anbefaling i forhold til behandlingsforløb og produkter. Således kan du få fastlagt det rette forløb, der vil være mest effektivt for dig.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

De fleste opnår det bedste resultat ved at kombinere Fire and Ice med en af vores mange forskellige behandlinger. 

Mikroneedling er en højeffektiv behandling, der netop arbejder i dybden med hudproblemer såsom pigmentpletter, små ar, ujævn og grov hud, store porer mm.
Derudover kan behandlingen kombineres med ipl laser mod pigment, karsprængninger og hudforyngende behandling

Alle behandlinger afsluttes med beauty angel lyset der øger behandlingens effektivitet og giver en skøn og afslappende følelse og en fantastisk glød i huden

Har du tendens til akne eller akne udbrud kan Fire And Ice benyttes som kur jævnligt og i kombination med vores Beauty angel lys der er meget effektiv for at holde udbrud nede og derved formindske risiko for ardannelse senere hen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvis du blot er på udkig efter en flot fornyet glød, en pænere ens hudtone og teint er 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum, fortsat pleje derhjemme også en rigtig god investering for at vedligeholde din hud.

Beskrivelse af behandlingen

Eksklusiv frugtsyrebehandling som er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag. Med Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical, får du synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.
Du vil opleve, at fine linjer og rynker formindskes samt evt overfladiske pigmentpletter udjævnes- især hvis du vælger at bruge iS clinicals white lightneing produktserie.

Fire & Ice behandlingen er specielt velegnet til:

  • Forbedring af uren hud/akne
  • Reducering af fine linjer og rynker
  • At få en mere ensartet og glat overflade af huden
  • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
  • Hyperpigmentering og solskadet hud
  • Reducering og minimering af åbne porer
  • At fremme cellefornyelsen