Exuviance

Medicinsk hudpleje - når kun det bedste er godt nokExuviance er en eksklusiv hudplejeserie, som er ekstremt resultatorienteret.

Serien er udviklet af to læger som har opdaget og også taget patent på alfahydroxysyreteknologien (AHA) som har været en af hudplejesektorens største og mest effektive innovationer de seneste årtier.

Hudplejeserien exuviance er baseret og skabt på et medicinsk grundlag, som giver dig nogle absolut fantastiske resultater. Den fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces og stimulerer cellefornyelsen, hvilket giver huden et mere strålende udseende.

Alle Exuviance produkter er skabt til de forskellige hudtyper og dermed også de forskellige behov.

Age Reverse er kendt for sine effektive anti-aging effekter.

Exuviance er også kendt for sine effektive sera, bl.a. Vespera Bionic Serum og Collagen Triple Boost Serum.

Har du en sensitiv eller tør hudtype anbefaler vi at prøve Gentle Cleansing Creme og Soothing Tooning Lotion.

Der ligger mere end 40års forskning og klinisk erfaring bag de skønne hudplejeprodukter. Deres drivkraft og passion har skabt fantastiske produkter som er kendt og elsket verden over grundet deres effektive resultater.

Udover sine lækre hudpleje produkter har de også lavet makeup i form af foundation og concealer.

Alle produkter fra Exuviance er dermatologisk testet og ingen af deres produkter er testet på dyr.

For at du kan være sikker på den rigtige kombination til netop dig og dine behov opfordres du til at besøge en Exuviance-kosmetolog, som analyserer din hud og rådgiver dig i, hvilket udvalg af produkter der er bedst for dig og din hud.